Pripreme POMAK za Državnu maturu

i Prijamne ispite na fakultetima

O nama

O nama

 

Pomak će Vas upisati na fakultet.

Iskoristio bih ovu ugodnu prigodu i predstavio vam tvrtku Pomak.

Pripreme za polaganje ispita Državne mature temeljna je djelatnost naše tvrtke. Na tom smo tržištu nazočni, a i zamašno prepoznati, od osnutka 1998. godine.

Odlučili ste, pretpostavljam, graditi nastambe na mentalnim vrletima krajolika znanja. Za taj posao bit će vam potrebna stručnost, ali i srce. Upravo to su, poštovani mladi budući kolege, načela rada tvrtke Pomak.

Pri toj gradnji nužno zapinjemo o olupine spoznaja o pojavama oko nas i u nama. Jer, djelomičnost i posvema skromni dosezi pristaništa su našeg znanja o njima. Osuđeni smo stvarati tek modele tih pojava – matematičke, filozofske, biološke, ekonomske i ine.

Bože, kolika je samo snaga toga našega plesa prema nebu?

Usudi se ostati – dijete!

 

Postanete li polaznik Priprema tvrtke Pomak, budite uvjereni da ćete bit tih modela, ali i njihov doseg, čuti i iskusiti na neposredan, jednostavan i duhovit način.

Dakle, stručnost i srce. Ovo posljednje ljudi katkad nazivaju pedagoškom kvalitetom. No, nazivlje nema primarno značenje. Taj pristup ima i određene posljedice. Ugodno mi je prenijeti Vam da, između ostalog, mentalni laboratorij tvrtke Pomak, stoji iza tri hrvatska olimpijca iz fizike za šk. god. 1996./1997. i 1997./1998.

Dakle, preostaje Vam odlučiti se i odabrati Pripreme prema Vašoj želji.

Jer, kao što je zapisano u Talmudu:

“Tko će to učiniti, ako ne Ti?

Kada ćeš to učiniti, ako ne SADA?”

Inače, naši su predavači mahom mentori učenika – natjecatelja, nerijetko državnih prvaka.

Želim Vam puno uspjeha. Sretno!

Voditelj tvrtke Pomak

Branko Lemac, dipl. ing. fizike