Pripreme POMAK za Državnu maturu

i Prijamne ispite na fakultetima

Novo! Ljetne pripreme za Medicinu u lipnju!

Objavljeno 20. 03. 2012.

Dodatna provjera znanja dijelova gradiva iz Biologije, Fizike i Kemije bitnih za studij za upis na studijski program Medicina na Medicini u Zagrebu održat će se 7. srpnja 2012.

Pomak je za Vas organizirao Ljetne pripreme za Medicinu u intervalu od 11. lipnja do 30. lipnja 2012. Pritom, u navedenom intervalu, neradni će biti državni praznici i nedjelje.
Tijekom petnaest (15) dana priprema, svaki će dan biti održano šest (6) školskih sati nastave – dakle, ukupno devedeset (90) sati nastave.
Također, tijekom priprema slijedit ćemo Katalog znanja iz svih predmeta koji je propisao Medicinski fakultet u Zagrebu. Pripremili smo za Vas dodatne zadatke koji će Vas ugodno iznenaditi. Također, po želji, moći ćete pohađati dodatne besplatne satove iz Fizike.

U lipnju, od 16. lipnja do 21. lipnja, tijekom pet (5) dana, održat će se ukupno trideset sati nastave u okviru Pomakovih Kratkih razlikovnih priprema.

Bitna je razlika između Kratkih razlikovnih priprema i Ljetnih priprema za Medicinu. Na Razlikovnim se pripremama rješavaju probrani zadatci, a na Ljetnim se pripremama najprije osvijesti građa i potom se rješavaju zadatci iz te građe.

Detaljniji prikaz pogledajte ovdje.