Pripreme POMAK za Državnu maturu

i Prijamne ispite na fakultetima

Pomak. Zašto?

Pomak. Zašto?

Pomak_FBprofile2014_320x320px

tel.: (01) 24 50 904
mtel.: (091) 5136 794
info@pripreme-pomak.hr

 

 • Ako se pitate, primjerice: Za upis na željeni studij, koliko bodova na Državnoj maturi moram osvojiti? Pomak zna. I besplatno će Vam pomoći. Prije upisa na pripreme.
 • Ako se pitate, primjerice: Između A i B razine Matematike, koju ću upisati? Pomak zna. I besplatno će Vam pomoći. Prije upisa na pripreme.

 

O nama

Pripreme za polaganje ispita Državne mature i Dodatnih provjera na nekim fakultetima isključiva je djelatnost naše tvrtke. Na tom smo tržištu nazočni, a i zamašno prepoznati, od osnutka 1998. godine. Naši su polaznici maturanti gimnazija i, općenito, srednjih škola u Republici Hrvatskoj i, dijelom, iz Republike Bosne i Hercegovine.

Stručnost, ali i srce

U Pomaku načela su rada stručnost, ali i srce. Svojim pismima Pomaku i porukama na brojnim forumima svjedoče nam naši polaznici o valjanosti i uspješnosti toga pristupa. To je prvi argument za izbor Pomaka.

Pomakova su dostignuća izuzetna i prepoznata

U Pomaku predavači Vas vode kroz građu, izlažu ključne ideje, upućuju na moguće prečice i pomažu da svoje znanje učinite kreativnim. Brojni su maturanti prije upisa željenih studija prošli kroz Pomak.

Pripreme Pomak – najkvalitetnije su pripreme u Republici Hrvatskoj

 • Naše je iskustvo dvadesetogodišnje.
 • Kao i svake godine, nakon upisa, dogodine u srpnju, svakoga ćemo polaznika nazvati, raspitati se o uspjehu te, potom, objaviti uspješnost na našim stranicama.
  Tako postupamo od osnutka Pomaka 1998. godine.
 • Naši su programi pomno ustrojeni.
 • Naši su predavači suptilno probrani.
 • Goodwill je Pomaka na tržištu vrstan.
 • Naša je svaka skripta ažurirana i sadrži tri puta više zadataka (bum!) od analognih skripata na tržištu. Dakako, svaka je skripta uključena u cijenu Priprema.
 • Na tržištu nema veće satnice i niže cijene pojedinih predmeta od naše.
 • Iz Hrvatskoga, Matematike i Fizike imamo besplatne tjedne konzultacije.
 • Periodički testiramo polaznike iz svih predmeta.
 • Naša je uspješnost zamašna i javno je objavljujemo. Tako, u odnosu na prosjek na Državnoj maturi, srednja ocjena naših polaznika iz Fizike bolja je 20%, iz Biologije 17%, iz Matematike (B) 16%. Još i više, šk. god. 2014./2015., pola naših polaznika ostvarilo je ocjenu vrlo dobar na ispitu iz Fizike na Državnoj maturi.
 • Na Medicini u Zagrebu uspješnost naših polaznika na Testu provjere znanja iz Biologije, Fizike i Kemije legendarna je i iznosi 85%. Pripreme za Medicinu radimo prema originalnim zadatcima u homogenim grupama. Svi naši polaznici koji su ostvarili visoki plasman na Medicini u Zagrebu samostalno su rješili barem 80% Dodatnih zadataka iz naših skripata za sva tri predmeta. Bum! Bum! Bum!

Koji je to po redu argument za izbor Pomaka?

Pripreme Pomak – najkvalitetnije su pripreme u Republici Hrvatskoj.

Pridružite nam se!

Najnovije, potpunije informacije potražite kod gospođe Karle Lemac, tel. (01) 2450 904 ili (091) 5136 794, pišite nam na info@pripreme-pomak.hr, ostavite nam poruku na koju ćemo Vam hitro odgovoriti, ili poslužite se našim stranicama.

Odaberite kvalitetne Pripreme. I uspješne Pripreme. Kvantiteta nije mjera kvalitete. Kvantiteta je tek industrija.